şeker hamurlu butik pasta

şeker hamurlu butik pasta

12 Ağustos 2012 Pazar

Fırat


Uykusuz mizah dergisinin karakterlerinden birisiymiş Fırat,ben tabi bu pastayla birlikte öğrendim. Benden ünlü bir karakter istendiği zaman öncelikle yapabilir miyim,benzetebilir miyim diye bakıyorum. İlk başta tereddüt etsem de Volkan beyin de güveni ve desteğiyle yapmayı kabul ettim. Boyu kadar salçalı ekmek yiyen Fırat'ı ben de çok sevdim.İçi tamamen çilek ve çikolata parçalarıyla dolu bir pasta oldu. 




2 yorum:

  1. yaptığınız işe saygı duysam da biraz özgün olmanızı öneririm. Bu kadar kopya ve özenti olmaz. Mutludükkan'ın bire bir cümlelerini almışsınız. Özgünsüzlüğünüz sizi hep arkada bırakacaktır. Kimse aptal değil... Ben sizin yerinizde olsam ya bu yorumu yayınlar ya da yazıyı değiştirirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adınızı belirtmemiş olsanız da düşüncelerinize saygı duyuyorum. Evet ben de mutlu dükkan Zeynep hanımı takip edenlerden biriyim hatta kendisiyle birebir tanışıp kurabiye kursuna da katıldım.Yorumumuz benziyor olabilir ancak bence yorumdan çok mühim olan yapılan iştir,emektir. İnsanları aptal yerine koymak asla benim haddim değil. Yazımı tabi ki değiştirmeyeceğim ama yorumunuzu da silmeyeceğim. Benim için önemli olan başkasına ait pasta resimlerini yayınlamamaktır. Ben bu pastalırımı gerçekten çok zor şartlarda hazırlıyorum,tamamen geceleri çalışıyorum. Sizlerden de biraz emeğe saygı rica ediyorum. Ben işlerimde özgünüm. Benden ne isteniyorsa onu yapıyorum ve benim için önemli olan da budur. Ortada bu kadar ürün,resim ve yorumum varken sadece bu pastamın yorumuna takılmanız benim de çok ilgimi çekti doğrusu. Yine de beni de takip ettiğiniz için teşekkür ederim size.

      Sil