Biraz aksiliklerle başladı bu pastayı yapmam ama neyse ki sonucu güzel oldu. Gerçi aksilik pastada değil bende oldu çünkü pastayı yapacağım akşam ayağımı incittim ve ayağım sarılı bir vaziyette tamamladım pastamı.
Aslında dinlenmem gerekliydi ama söz vermiştim bir kere son anda caymak bana yakışmazdı. Ayakta zor dursam da çok şükür ki tamamlayabildim pastamı.
Şeker hamuru da beni epeyce zorladı.Geçen haftalarda katıldığım kurabiye kursunda Fo marka şeker hamurunu tavsiye ettiler.Hem daha kaliteli hem de kolay çalışılabiliyormuş.Eh dedim madem öyle bi deneyelim dedim.Demez olaydım.Hem çok yağlı ,hem de hamuru açarken hep çatladı ,kıvam tutmadı.
Pişman oldum anlayacağınız.O da beni epeyce yordu.Ben şeker&sugar marka şeker hamuru kullanıyorum ve bundan sonra da ondan vazgeçeceğimi sanmıyorum.Hem lezzet hem de kıvam olarak tavsiye edebilirim.Pastama gelince çikolatalı pandispanya ve çikolatalı pastacı kreması kullandım.İçi de bol çikolata parçacıklı oldu.Doğum günün kutlu olsun Anita'cım,nice senelere ....
mario'nun suratı süper olmuş,ellerine sağlık.çok merak ettim hangi kurabiye kursunda fo markayı önerdiler.fonun kullanım zorluğunun yanısıra kokusuda çok kötüdür:((dediğin gibi seker&sugar en iyidi:))sevgiler...
YanıtlaSililginiz için çok teşekkür ederim.Atölye Ful 'de tavsiye etmişlerdi.Orada küçük parçayla çalıştığım için tam anlayamamıştım.Ancak iş pasta kaplamaya ve figür oluşturmaya gelince daha çok belli etti kendini.Dediğiniz gibi kokusu da kötü ve çok yağlı.İnsan bildiğinden şaşmamalı demek ki.. sevgiler..
YanıtlaSil