şeker hamurlu butik pasta

şeker hamurlu butik pasta

11 Şubat 2014 Salı

Lerna'nın Pasta Evi Tefal By Arda Türkmen ile #mutfaginizdasefsizsiniz Etkinliği ' nde

Geçtiğimiz cumartesi günü bir tavsiye meleği olarak  Tavsiye Evi ' nde   Tefal By Arda Türkmen ile #mutfaginizdasefsizsiniz Etkinliği ' ne davetliydim . 



Sevgili Arda Türkmen bizlere Tefal by Arda serisiyle çok lezzetli yemekler hazırladı. 



Ters yüz kabak .. hem ara sıcak hem de 5 çayı ikramlarımızda da hazırlayabileceğimiz bir lezzetti. En güzel kısmı da tefal tavamızda kabağımızı ve diğer malzemeleri kavurduktan sonra üzerine hamuru rendeledikten sonra aynı tavayla fırına atabilmemizdi. Hem zamandan , hem bulaşıktan tasarruf ediyoruz.


Ve ters yüz kabağımızın pişmiş hali ... Gördüğünüz gibi aynı tava ..


Ve çoban kavurmamız .. Bu yemeğin bu kadar çabuk hazırlanabileceğini hiç düşünmemiştim . 10 dk. kadar hazırlanma süresi dersek , pişirme süresi ise sadece ve sadece 8 dk. idi. Kapağını kapatıp sofraya oturana kadar yemek pişmişti bile . Bunu sağlaya Tefal By Arda serisinin Nutricook Düdüklü Tenceresi idi..Türkiye'de henüz piyasaya çıkmamış olması ve ilk bizlerin önünde denenmesi hoş bir deneyimdi.


Bir tatlı düşkünü olarak da benim favorim elmalı muhallebi kupları oldu .. Tek kelimeyle muhteşemdi . 


 Tavsiye Evi melekleri için hazırlanan aşk soframız da çok zevkli hazırlanmıştı.


Ve günün sonunda Tavsiye Melekleri ile Arda Türkmen ..


Bu güzel günde emeği geçen tüm meleklerin ellerine sağlık. ayrıca beni bu güzel güne davet ettikleri için de kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.

1 yorum:

  1. Tavsiye Evi melekleriyle güzel:) Her zaman meleklerimizin için ilk paylaşmak misyonumuz:) Biz de size teşekkür ediyoruz!

    YanıtlaSil